Puples

Allerlei basisvaardigheden, leuke manieren om een band te krijgen met je pup en tips en trucs voor de socialisatie van je nieuwe maatje. Wist je dat je vaak het beste maar 1 ding per dag zou kunnen doen, gevolgd door heel veel rust voor je de volgende activiteit onderneemt? Op die manier geef je hem de tijd om te verwerken wat hij heeft mee gemaakt en is hij klaar voor een volgend avontuur! De les bestaat uit heel veel theorie. Eerst actie met de pupjes, waarna ze lekker naast je mogen gaan liggen (of in je armen of op schoot) en wij verder kletsen over deze leuke tijd en hoe je je pup de beste start geeft. Zo komt je pup relaxed weer thuis en ben jij vol goede moed om lekker met hem aan de slag te gaan!

Funles

Om de band met je hond te versterken, kun je allerlei activiteiten met hem ondernemen: een stukje behendigheid, zoekspelletjes, denkspelletjes, balspelletjes, trucjes leren en balansoefeningen. Al deze dingen komen aan bod tijdens de funles, zodat jij kunt zien waar jouw hond warm voor loopt en je die dingen thuis met hem kunt doen om hem lekker moe te krijgen en om jullie nog dichter bij elkaar te brengen!

Puberles

Juist tijdens de pubertijd is het belangrijk om de basisvaardigheden op orde te houden en niet te gaan wanhopen! In deze periode kan je puber ineens compleet kwijt zijn wat het commando "zit" betekent... en dat is dan ook echt zo! Je moet soms dagelijks opnieuw beginnen met de simpelste oefeningen. Maar niet getreurd: 1 keer per week kom je met andere pubereigenaren bij elkaar, wissel je verhalen uit, doe je wat leuke dingen met je puber en kun je je ei even kwijt. En met handige tips en trucs van mij kom je die tijd echt wel door...