Puppycoaching

Daar is ie dan: je puppy! En nu?
Als puppycoach kom ik een aantal dagen voor de pup arriveert bij je thuis om je alvast op weg te helpen en alle hindernissen te bespreken. Daarna kom ik nog 4 keer om je te helpen je pup te begrijpen, je uit te leggen waarom hij doet wat hij doet en je met allerlei tips bij te staan. Gedurende het hele traject (en zoals bij de meesten ook nog lang daarna) kun je ook bij me terecht via Whatsapp!

Hondencoaching

Het leek zo'n engeltje, maar hij doet ineens zo raar! Op het oog uit het niets kan je hond ineens (ongewenst) gedrag gaan vertonen waar je van af wilt. Samen met jou ga ik op zoek naar wat er gebeurd is en proberen we diverse dingen uit om het gedrag om te buigen. Wat voor de ene hond goed werkt, werkt voor de ander juist averechts, dus zeker tijdens dit traject houd ik de vinger aan de pols via Whatsapp! Samen gaan we er voor zorgen dat je hond weer een engeltje wordt of dat jullie op z'n minst weer samen door de deur kunnen....

Pubercoaching

Ken je dat? Ineens heeft je lieve puppy bananen in zijn oren en gaat ie zijn eigen gang.... De pubertijd is aangebroken! Omdat dit voor veel hondeneigenaren een moeilijke tijd is, het echt heel moeilijk is je geduld te bewaren en er soms juist in deze tijd problemen ontstaan, help ik je deze tijd door. Door je vooral uit te leggen wat er allemaal gebeurt, je met veel humor naar je eigen hond te laten kijken en door je via Whatsapp iedere keer weer moed in te spreken dat er toch echt een eind komt aan deze periode!